Pravna lica – dostava dokumenata

Kao specijalna usluga, posebno se ističe: kurirska služba za pravna lica, u okviru koje najviše upita dobijamo za pitanja dostave dokumenata i različitih ugovora, kao i određenih proizvoda kada se naši klijenti bave trgovinskom ili ugostiteljskom delatnošću. Vaš Potrčko kurirska služba Beograd posmatra kao svoj domaći teren, pa je brzina dostave podrazumevana, pri čemu sva dokumenta i druge željene proizvode dostavljamo sa punom poverljivošću podataka.

Dostava: 0 din
Isporuka dokumenata

Dostava dokumenata u Beogradu

Kao što smo već napomenuli, dostavu dokumenata i ugovora vršimo na teritoriji celog Beograda, pri čemu se trudimo da u najkraćem mogućem roku dostavimo željenu pošiljku na Vašu ili odredišnu adresu. Da bismo izvršili dostavu željenih dokumenata, dovoljno je samo da nas kontaktirate.

Cena usluge kurirske službe za pravna lica

Cena dostave dokumenata zavisi od gradske zone u kojoj se nalazite, što znači da će varirati između 350 din (zona 1) i 1500 din ako ste u zoni (zona 5), dok povrat dokumenata ili potpisane dostvanice iznosi 150 din. Za informacije po pitanju cenovnika možete pogledati naš cenovnik.

Dokumenti i papirologija
Saradnja

Brzina dostave dokumenata

Dovoljno je da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti da u najkraćem mogućem roku dokumenta isporučimo na željenu adresu. U zavisnosti od zone Beograda u kojoj se nalazite, brzina našeg dolaska po dokumenta varira između 60 i 120 minuta, odnosno od 120 i 240 minuta koliko nam je potrebno da izvršimo isporuku dokumenata.

Sa nama je isporuka dokumenata hitna i bezbedna

Najrazličitija dokumenta mogu biti od visoke važnosti, naročito u trenucima kada smo ih zaboravili, a pritisnuti smo rokovima, prijavama, i sličnim situacijama kada od birokratije jendostavno ne možemo da pobegnemo. Vaš Potrčko je upravo u ovakvim situacijama tu za vas, bilo da treba da  preizmemo važnu papirologiju i dostavimo je na vašu kućnu adresu ili da slično dostavimo nekom drugom u vaše ime.

Dogovor sa pravnim licima oko usluga kurirske službe u Beogradu, moguć je i na bazi dugoročne saradnje, kada se možemo oko svega precizno dogovoriti, a prvi korak jeste da nam pošaljete upit ili pozovete naše brojeve telefona.

Ako ste pravno lice, u potpunosti se možete osloniti na nas, i poveriti nam važnu dokumentaciju koju ćemo dostaviti uz poštovanje hitnosti isporuke, naročito ako je to dodatno naglašeno.

NIje nam strano pažljivo rukovanje važnom dokumentacijom, razumemo koliko neke informacije mogu biti osetljive, pa budite bez brige.

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, Vaš Potrčko će se sa maksimalnom pažnjom potruditi da vam u najkraćem mogućem roku dostavi željenu dokumentaciju, jer je vaša porudžbina naš prioritet. Vaš Potrčko kurirska služba u Beogradu stoji na raspolaganju!

package
Pakovanje Vaše pošiljke se podrazumeva u stavljanje sadržaja pošiljke u odgovarajuću transportnu ambalažu radi sprečavanja oštećenja ili umanjenja njenog sadržaja, od trenutka prijema do uručenja.
potrcko-dogovor
Ukoliko postoji zahtev koji nije obuhvaćen ponudom molimo Vas da nas kontaktirate da se dogovorimo. Možete nam poslati upit ili nam ostaviti Vaše podatke, kako bi kolege iz Prodaje mogli da Vas kontaktiraju u vezi saradnje.

 

Dostava u zoni I

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru prve zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Novi Beograd, Savski Venac, Vračar, Stari Grad i Voždovac do Trošarine.

Dostava u zoni II

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru druge zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Zemun (centar), Bežanija, Banovo Brdo, Rakovica, Miljakovac, Banjica, Braće Jerković, Medak, Konjarnik i Zvezdara.

Dostava u zoni III

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru treće zone, u koju spadaju sledeći krajevi:  Bele Vode, Žarkovo, Cerak, Vidikovac, Petlovo Brdo, Železnik, Jajinci, Kumodraž, Mirijevo, Karaburma i Višnjica.

Nemate sopstvenu kurirsku službu?
Vaši kuriri su trenutno prebukirani? Niste u situaciji da napuštate radno mesto?
Ne brinite! Mi smo tu za Vas.

Pročitajte naše posebne uslove poslovanja, kao i cenovnik.
Popunite pristupnicu i na Vaš email će stići Ugovor o poslovnoj saradnji, kako bismo mogli da ostvarimo saradnju.

 

best microsoft windows 10 home license key key windows 10 professional key windows 11 key windows 10 activate windows 10 windows 10 pro product key AI trading Best automated trading strategies Algorithmic Trading Protocol change crypto crypto swap exchange crypto mcafee anti-virus norton antivirus Nest Camera Best Wireless Home Security Systems norton antivirus Cloud file storage Online data storage