Vaš Potrčko cena po zonama u Beogradu
za fizička lica

Vaš Potrčko vrši najpovoljniju isporuku hrane, poklona, dokumenata i ostale robe na teritoriji celog Beograda. Potrčko cenovnik se formira na osnovu udaljenosti objekta iz kog želite dostavu i vaše kućne adrese. Upotrebite naš kalkulator i saznajte kolika je cena po zonama u Beogradu.

Dostava: 0 din
potrcko-tezina

Cenovnik podrazumeva teret do 5kg
a za veće kilaže naplaćuje se 20 din/kg.

potrcko-dogovor

Ukoliko postoji zahtev koji nije obuhvaćen ponudom
molimo Vas da nas kontaktirate da se dogovorimo.

Dostava u zoni I

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru prve zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Savski Venac, Vračar, Stari Grad i Voždovac do Trošarine.

Dostava u zoni II

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru druge zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Novi Beograd, Banovo Brdo, Rakovica, Miljakovac, Banjica, Braće Jerković, Medak, Konjarnik i Zvezdara.

Dostava u zoni III

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru treće zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Zemun, Bežanija, Bele Vode, Žarkovo, Cerak, Vidikovac, Petlovo Brdo, Jajinci, Kumodraž, Mirijevo, Karaburma i Višnjica.

Dostava u zoni IV

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru četvrte zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Altina, Galenika, Surčin, Ledine, Borča, Železnik, Resnik i Kaluđerica.

Dostava u zoni V

Vaš Potrčko vrši dostavu u okviru pete zone, u koju spadaju sledeći krajevi: Batajnica, Dobanovci, Umka, Sremčica, Pančevo.

Najtraženije lokacije dostave u Beogradu

Vaš Potrčko centar grada

Kada je u pitanju dostava koju vrši Vaš Potrčko centar grada je jedna od najtraženijih lokacija. Ovo je često i naša početna stanica, s obzirom na to da se u centru Beograda nalazi veliki broj restorana i fast food-ova iz kojih naše mušterije poručuju hranu.

Vaš Potrčko Vračar

Gradska opština Vračar je najmanja, ali i najgušće naseljena beogradska opština, pa ne čudi što je, kada su u pitanju porudžbine koje prima Vaš Potrčko Vračar jedna od najtraženijih lokacija za isporuku. Vršimo isporuke do Vračara iz svih delova Beograda.

Vaš Potrčko Novi Beograd

Kada su u pitanju porudžbine od strane firmi i kompanija koje dobija Vaš Potrčko Novi Beograd je najtraženija lokacija za isporuku. Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna isporuka hrane, dokumenata ili nečeg trećeg, bilo da ste pravno ili fizičko lice.

Vaš Potrčko Zemun

Dostavu vršimo u celom Beogradu pa je, ukoliko vam je potrebna usluga koju nudi Vaš Potrčko Zemun takođe lokacija do koje možemo dostaviti šta je potrebno. Takođe nam se možete obratiti ukoliko želite da preuzmemo i dostavimo neku pošiljku iz Zemuna.

Vaš Potrčko Banovo Brdo

Možete nam se obratiti ukoliko vam je potrebno nešto iz centra grada, a nemate vremena da se tamo zaputite. Za usluge koje sprovodi Vaš Potrčko Banovo Brdo je često krajnja destinacija, na koju dostavljamo poručenu hranu, poklone, cveće i bilo šta po vašem izboru.

Potrčko dostava u svim krajevima Beograda

Navedene destinacije su najtraženije, ali vašu porudžbinu možemo dostaviti u bilo koji deo grada. Kada je u pitanju dostava koju vrši Vaš Potrčko Pančevo, Palilula, Voždovac, Čukarica, Rakovica i ostale beogradske opštine su lokacije na koje možemo doći po pozivu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko vam je potrebna neka od usluga koju nudimo, ne oklevajte da nas kontaktirate.
To možete učiniti pozivom na sledeće brojeve telefona:

062/ 82 55 717 065/ 40 70 409  |  066/ 66 44 222

Možete nam i pisati na našu e-mail adresu za porudžbine info@vaspotrcko.rs

A možete nam se obratiti i popunjavanjem sledeće kontakt forme: