Dostava namirnica

Vaš Potrčko dostava namirnica Beograd – mi dostavljamo namirnice koje su vam potrebne na željenu adresu na celoj teritoriji Beograda u najkraćem mogućem roku! Dovoljno je da nas kontaktirate i na taj način pokrenete ceo proces dostavljanja namirnica.

Hleb
Banane

Dostava namirnica Beograd

Vršimo kućnu dostavu namirnica na teritoriji Beograda. Po vašoj narudžbi kupujemo i dostavljamo željene namirnice na vašu adresu, u bilo kom delu Beograda da se nalazite. Vaš Potrčko vam stoji na raspolaganju za dostavu namirnica po vašem zahtevu, a na vama je samo da nas kontaktirate.

Cene dostave namirnica

Cena dostave namirnica zavisi od zone Beograda u kojoj se nalazite, pa vas ova usluga može koštati između 350 i 1.500 dinara. Detaljne informacije o cenama dostave namirnica u Beogradu možete da pogledate na našem cenovniku (link).

Kesa kartonska
Mleko

Brzina dostave namirnica u Beogradu

Dovoljno je da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti da u najkraćem mogućem roku poručene namirnice dostavimo na željenu adresu. U zavisnosti od zone Beograda u kojoj se nalazite, brzina naše isporuke namirnica varira između 30 i 120 minuta, odnosno od 60 do 180 minuta, koliko nam je potrebno da izvršimo isporuku vaše porudžbine.

Dostava namirnica iz prodavnica po vašoj želji

Ukoliko ipak više volite da sami pripremate jela umesto da poručujete gotovo, a nemate vremena da obavite nabavku neophodnih sastojka, Vaš Potrčko je tu i u tom slučaju. Sastavite spisak za kupovinu, kontaktirajte nas, i mi ćemo je obaviti umesto vas i dostaviti vam željene namirnice.

Vršimo dostavu iz prodavnica po vašem izboru. Ukoliko nemate vremena da odete do marketa, ili vas u tome sprečavaju zdravstveno stanje ili vremenske nepogde, šta god da vam treba mi ćemo dostaviti u najbržem mogućem roku.

Dostava namirnica i ostale robe

Namirnice nisu jedino što možemo kupiti umesto vas i dostaviti na željenu adresu. Ako vam je na primer potreban neki kozmetički preparat rado ćemo svratiti do najbliže drogerije. Dostavljamo robu široke potrošnje iz svih prodavnica.

best microsoft windows 10 home license key key windows 10 professional key windows 11 key windows 10 activate windows 10 windows 10 pro product key AI trading Best automated trading strategies Algorithmic Trading Protocol change crypto crypto swap exchange crypto mcafee anti-virus norton antivirus Nest Camera Best Wireless Home Security Systems norton antivirus Cloud file storage Online data storage