Uz novi sajt do brže dostave

Naš cilj je da svojom posvećenošću, brzinom i tačnošću odgovorimo na svaki zahtev svojih klijenata. Uz novi lansirani sajt koji je pred Vama, on će biti ostvaren na još jednostavniji način.

Vaš Potrčko konstantno ostvaruje progres u komunikaciji sa klijentima koji značajno ubrzava proces tačne i pouzdane dostave. Upoznajte se sa našim sajtom i mogućnostima ostvarivanja saradnje, sada brže nego ikada!

Vaš Potrčko nudi širok spektar usluga

Već deset godina, Vaš potrčko se izdvaja po pružanju vrhunske usluge na teritoriji Beograda. Na nas se možete osloniti za najtačniju dostavu, ali i dodatni spektar usluga koji umnogome olakšava Vašu svakodnevicu.

Obratite nam se, bilo da Vam je neophodna dostava u rekordnom roku ili da jednostavno poželite da neko umesto Vas plati račune ili obavi kupovinu namirnica. Zbog našeg jedinstvenog pristupa, klijenti znaju da se na nas mogu uvek osloniti.  

Kontaktirajte nas za pouzdanu dostavu

Klijenti koji su nam već pružilii poverenje, znaju da se na nas mogu osloniti za najbolju dostavu na tržištu. Oni koji to još nisu učinili, od danas imaju još jedan razlog da u nama vide vernog saveznika.

Uz jednostavno popunjavanje upita putem našeg sajta, i samo par klikova, dođite do svih neophodnih informacija. Možete nas kontaktirati i putem broja telefona, a mi smo Vam na raspolaganju svakog dana u nedelji.

Kontaktirajte nas od 8:00 do 00:00, osim nedeljom, kada su Vam naše usluge dostupne od podneva do ponoći.

Opredelite se za naše usluge dostave, a mi ćemo Vam uzvratiti profesionalnošću. Garantujemo da je naš iskusan tim sposoban da u minimalnom roku odgovori na svaki vaš zahtev.